United KingdomFranceBelgiumNetherlandsEireGermanySwedenAustraliaNorwayNorwayGreece
Smartfoam    

Veiligheidsinformatiebladen

Vraag Het De Expert

Schoonmaaktips

TornadorSmartFoam
WAT IS SMARTFOAM?
SmartFoam is het schuimsysteem van Autosmart, dat bestaat uit professionele schuimproducten en de best denkbare apparatuur.

SMARTFOAM LANCE
De nieuwe schuimlans van Autosmart is de beste in z’n soort. Hij is betrouwbaar, robuust en eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en in te stellen, en bijzonder voordelig. Ook is hij erg flexibel aangezien de schuimlans met elke hogedrukreiniger kan worden gebruikt.

Dura Foam
Een exceptioneel langklevende schuimreiniger, die meer dan 10 minuten aan het voertuig kan plakken. Ideaal voor wasplaatsen en vrachtwagens met zeilen.

ACTIMOUSSE XLS
Actimousse Plus is een nieuwe verkeersvuilverwijderaar, die de voordelen van een schuimproduct combineert met de reinigingskracht van onze eersteklas verkeersvuilverwijderaars.

Ultra mousse
Geconcentreerd schuim voor een dikke schuimlaag welke lang blijft kleven. Ultra Mousse is sterk geconcentreerd, en werkt met een verdunning tot 1:300. Dit creëert een product wat zeer economisch is in gebruik.

WAT MAAKT ACTIMOUSSE PLUS DE BESTE IN Z’N SOORT?

Actieve schuimtechnologie – het schuim fungeert als spons; het neemt het vuil op en trekt het als het ware van het voertuig af. Zodra de schuimbellen knappen, komen er chemicaliën en kinetische energie vrij, wat de reinigende kracht vergroot.
Reinigingskracht - Actimousse Plus maakt gebruik van een bewezen bi-ionische formule. Hierdoor reinigt én schuimt het perfect.
De toevoeging van schuim-, hecht- en glansmiddelen - Actimousse Plus creëert een stevig schuim, dat zich goed aan het voertuig hecht. Doordat het langer blijft zitten, worden de reinigende eigenschappen verder verbeterd.
Terug


.......