United KingdomFranceBelgiumNetherlandsEireGermanySwedenAustraliaNorwayNorwayGreece
Restore     Veiligheidsinformatiebladen

Vraag Het De Expert


Polijstmachines

Aromatek

Directe Levering

EVO
Polijst middelen voor machinaal gebruik


EVO is een compleet lak restauratie systeem, ontworpen voor het veilig en gemakkelijk verwijderen van krassen. Doormiddel van een selectie van polijstmiddelen, poetsmiddelen en de juiste machine word het beste resultaat gecreëerd.

Producten
EVO 1
Een polijstmiddel met een speciaal ontwikkelde formule voor een hoge kwaliteit glans met verminderde stof vorming. EVO 1 verwijderd fijne krasjes en oneffenheden, veilig voor alle verf en lak soorten. Dit product kan zowel machinaal als met de hand worden aangebracht. Bevat geen ammoniak.

EVO 3
Een 2 in 1 polijstmiddel die zowel krassen verwijderd als het lakwerk oppoetst tot een intense glans. Speciaal aanbevolen voor snelle verwijdering van krasjes, hologrammen, oneffenheden en overspray. Bevat geen ammoniak. EVO 6 Ons sterkste polijstmiddel.

EVO 6
Verwijderd snel de diepste krassen.

FINISHING GLAZE
Makkelijk in gebruik, bevat geen siliconen. Bedekt kleine oneffenheden en hologrammen.

Machines
Smartool – Zeer veilige polijst machine, perfect voor het verwijderen van krassen en als buffer. Sterk verminderde kans op beschadiging van de auto.

Flex Rotary machine – Zeer effectieve machine met meerdere snelheden. De variabele snelheden helpen bij het aanbrengen van het product en zorgen voor optimale prestatie en minimale opspatting.

Pads – We bieden een breed assortiment pads voor zowel de roterende als de orbitale machines. Contacteer je dichtstbijzijnde franchisenemer voor advies.

Microvezeldoek – Een grote, dikke microvezeldoek, ideaal voor het snel verwijderen van polijst/poets middelresten.


Terug


.......