United KingdomFranceBelgiumNetherlandsEireGermanySwedenAustraliaNorwayNorwayGreece
  Producten

Vraag Het De Expert

Schoonmaaktips

Polijstmachines

Aromatek

Directe Levering

Tornador

Kostenbeheersing

Machine's En Bijproducten
Ons eigen ontwikkelingsteam heeft een compleet gamma van accessoires en apparatuur ontwikkeld. Elk item is ontwikkeld om zo doeltreffend mogelijk onze producten te gebruiken.

Opbrengtoepassingen en Dosering
We bieden een volledig gamma van toepassingsproducten en doseerders aan, zoals verstuivers, polijstsponzen, poetsschijven, opbrengflessen, mengapparaten en polijstmachines. Elk van deze items is ontwikkeld om te gebruiken met Autosmart producten en zal u helpen om uw verbruik te controleren en uw kosten te verminderen.

Wasaccessoires
We hebben een gamma van speciale sponsen voor het gebruik in en om de wagen. We kunnen u zemen, zowel echte als synthetische, aanbieden alsook ruitentrekkers en een breed gamma aan andere wasaccessoires.

Cyclo Orbital Polisher
De exclusieve dubbele excentrische polijstkoppen van de Cyclo simuleren zachte, handmatige polijstbewegingen, wat het risico op brand-, kras- of draaisporen vrijwel volledig uitsluit. Dankzij z’n twee unieke tegengesteld draaiende koppen is hij net zo geschikt voor grote oppervlakken als voor lastig bereikbare hoekjes, en is hij uitzonderlijk stabiel en gemakkelijk te bedienen. Met ons assortiment verwisselbare kappen, pads en borstels is de Cyclo Polisher het ideale apparaat voor het afwerken van voer-, vaar- en vliegtuigen.


Smartool
De Smartool heeft twee koppen en combineert de snelheid van een roterende machine met de veiligheid van een excentrische polijstmachine. Dit maakt ‘m tot het ideale gereedschap voor autopoetsbedrijven, die voornamelijk te maken hebben met lichte krasjes en krassen, en waar medewerkers vaak niet getraind zijn in het omgaan met roterende machines.

Papier
Een uitgebreid gamma van papier is beschikbaar bij uw Autosmart leverancier.  Hij kan u tevens adviseren over welk papier het best past bij uw behoeftes.

VORTEX
Na de Tornador Gun is er nu ook de Vortex Gun van Autosmart, uitsluitend verkrijgbaar bij Autosmart in Engeland. De Vortex van Autosmart is een geavanceerd nieuwe-generatie reinigingspistool dat verschillende extra voordelen biedt in vergelijking met de Tornador Cleaning Gun: 

  • Een robuuster ontwerp met roestvrije motor en onderdelen
  • Meer reinigingskracht
  • Krachtiger
  • Betere controle
  • Gemakkelijker te onderhouden

De Autosmart Vortex is een uitstekend alternatief voor klanten die een reinigingspistool voor zwaar gebruik wensen.

Doeken
Wanneer u een auto polijst, is voor een glanzend eindresultaat de keuze van de poetsdoek even belangrijk als de keuze van het product. Het is belangrijk om de goede poetsdoek voor een specifieke toepassing te kiezen, zoals bijvoorbeeld krasvrij, pluisvrij of hoog opnemend vermogen. Welke poetsdoek u ook nodig heeft, we kunnen u helpen om de juiste keuze te maken.

Microvezeldoek
Autosmart's Microvezeldoek (voor algemeen gebruik) en Microvezel Glasdoek (voor ramen en spiegels) zijn ideaal te combineren met veel van onze producten. U bereikt een uitstekend resultaat, snel en gemakkelijk.

Beschermende kleding & Veiligheidsitems
We hebben een breed gamma aan veiligheidsbrillen, handschoenen, overals en waspakken beschikbaar. We zullen u en uw team graag adviseren.

Beschermhoezen
We hebben een breed gamma aan (persoonlijke) vloermatten, stoelhoezen en stuurhoezen beschikbaar om uw interieur te beschermen.

Machines
We bieden u topkwaliteit reinigingsgereedschap voor al uw behoeftes, evenals top after-sales.

Borstels
We hebben een breed gamma aan borstels voor specifieke taken, zoals borstels om hondenhaar te verwijderen, velgborstels en interieurborstels.

Dressingspons
De Autosmart dressingspons laat u vlugger en gemakkelijker werken en u vermijdt ook overmatig gebruik van het product. De spons is ontwikkeld voor Autosmart dressings, zowel in het interieur als vor het exterieur. Ze is gemaakt van duurzaam materiaal en absorbeert het product optimaal. Dit maakt het gemakkelijk om de dressings aan te brengen om zo een perfect resultaat te bereiken. U verspilt ook geen product.  Door het ergonomische design is het ook makkelijker om in moeilijk bereikbare plaatsen dressing aan te brengen.

Poetsspons
De Autosmart poetsspons is ontwikkeld om optimale resultaten te behalen met onze poetsmiddelen. U brengt het poetsmiddel gemakkelijk aan, u bereikt een uitstekend resultaat en u verspilt geen poetsmiddel.


Terug


.......