United KingdomFranceBelgiumNetherlandsEireGermanySwedenAustraliaNorwayNorwayGreece
   

Carrière kansen voor afgestudeerden
Een goede start in uw carrière maken bij een snel groeiende, dynamische internationale organisatie? Zo ja, een uitdagende baan bij Autosmart kan precies datgene zijn waar u naar op zoek bent.

AUTOSMART AFSTUDEER KANSEN
Het succes van Autosmart is ondersteund door het samenwerken met afgestudeerden van alle leeftijden, ze discipline bijbrengen, ze trainen en ze ontwikkelen om de senior manager van de toekomst te worden.

Autosmart biedt de beste trainingen aan die te verkrijgen zijn en nieuwe kandidaten krijgen een hoge mate van verantwoordelijkheid vanaf dag één. Je zult samenwerken met ons bestuur en het senior management, deze zullen tevens een actieve rol spelen in jouw carrière ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

WAAROM SAMEN GAAN MET AUTOSMART?
Wij zijn de marktleider van onze sector, dus als jij met ons samen gaat werken dan zal je samenwerken met het nummer één team. Dit is een positie waar we zeer trots op zijn en hebben gehouden vanaf dat het bedrijf was opgericht in 1979.

We werken met een zeer successvol business model wat gebaseerd is op het werken met onafhankelijke franchise-nemers die elk hun eigen franchise onderneming runnen. Dit maakt onze business elke dag spannender, uitdagender en meer belonend.

In het hart van onze business vindt je onze producten. Top kwaliteit producten gecombineerd met goede service zorgt voor tevreden klanten die keer op keer bij ons terug komen.

Wij geven jou de kans om samen te werken met:
• De nummer één business in onze sector
• Een business die financieel sterk staat, met een business model wat ons internationaal succes heeft gegeven en ons de kans geeft om te investeren in de toekomst.
• Een organisatie die aandacht besteed aan het geven van trainingen en ontwikkeling in ons team.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze afgestudeerden die kunnen laten zien dat ze hebben wat nodig is om het meeste te maken van deze kans. Onze huidige UK en Europese vacantures geven jou de perfecte start voor jouw carrière. Meer informatie over deze vacature ? Klik op Careers Available to the right.

Terug

 
   


.......